JUST EAT gebruikt cookies om bestellingen te verwerken, de gebruikservaring te verbeteren en om onze dienstverlening en marketing te verbeteren. Door verder te surfen en op een van de links op onze website te klikken ga je hiermee akkoord. Als je wilt, kun je de cookie-instellingen te alle tijden aanpassen. Meer informatie over cookies vind je in onze cookie policy

247 Pizza

H.J.E. Wenckebachweg 53h, Amsterdam  1096
Keukens:
Pizza-Italiaans, Italiaans
Bezorgen | Afhalen
(133 recensies)
4,37 ster(ren) van de 6

Recensies van 247 Pizza


Datum
Naam / Plaats
Beoordeling
1 van 6
Kwaliteit:
1 van 6
Bezorging:
1 van 6
Service:
1-8-2015 - 15:22
Olivia uit Amsterdam
Terrible service. Pizza still hasn't arrived after 2 hours. Received one phone call to say that they haven't even got the right ingredients. No apologies given. Very unhappy.
3 van 6
Kwaliteit:
3 van 6
Bezorging:
3 van 6
Service:
20-7-2015 - 02:02
Judy uit willem de zwijgerlaan
3 van 6
Kwaliteit:
6 van 6
Bezorging:
5 van 6
Service:
1-7-2015 - 22:12
Sally uit Amsterdam
Sneller bezorgd dan aangegeven tijd.
1 van 6
Kwaliteit:
1 van 6
Bezorging:
1 van 6
Service:
17-5-2015 - 22:45
Cecilia uit Htel Service Apartments
Niet opgegeven en tevredenheid niet gegeven .
1 van 6
Kwaliteit:
1 van 6
Bezorging:
1 van 6
Service:
28-4-2015 - 13:16
Keith uit Amsterdam
Food never came. Waited 3 hours before giving up and ordering Dominos. Would give zero stars if I could. :(
1 van 6
Kwaliteit:
1 van 6
Bezorging:
1 van 6
Service:
11-4-2015 - 14:03
Tessie uit Amsterdam
De pizza is nooit aangekomen :(
5 van 6
Kwaliteit:
6 van 6
Bezorging:
5 van 6
Service:
3-4-2015 - 21:49
Andrea uit Amsterdam
1 van 6
Kwaliteit:
1 van 6
Bezorging:
1 van 6
Service:
24-1-2015 - 02:20
Lukas uit Amstelveen
Dik 1/2 uur te laat. Pizza was lauw op zijn best. Dit was de laatste keer dat ik hier bestelde.
1 van 6
Kwaliteit:
4 van 6
Bezorging:
3 van 6
Service:
16-1-2015 - 23:14
Efsevios uit Amsterdam
The delivery was fast and the service was ok but it was the worst pizza I've ever had. Cardboard with tomato sauce and old vegetables!
1 van 6
Kwaliteit:
1 van 6
Bezorging:
1 van 6
Service:
16-1-2015 - 02:42
Lukas uit Amstelveen
Bestelling veel te laat, Pizza koud, en verkeerde drankje. Dit is de eerste keer in jaren dat ik teleurgesteld ben in 24/7 pizza.
1 van 6
Kwaliteit:
1 van 6
Bezorging:
1 van 6
Service:
27-12-2014 - 04:03
Carmen uit Amsterdam
Het eten was koud en kwam te laat en smaakte naar rubber en was kleine pizza
1 van 6
Kwaliteit:
1 van 6
Bezorging:
2 van 6
Service:
3-12-2014 - 17:47
Rob uit Amsterdam
4 van 6
Kwaliteit:
4 van 6
Bezorging:
4 van 6
Service:
16-10-2014 - 17:44
Margaret uit Amsterdam
Pizza crust was a bit like cardboard but overall a nice experience.
5 van 6
Kwaliteit:
5 van 6
Bezorging:
6 van 6
Service:
9-9-2014 - 22:44
Fabian uit Amsterdam
6 van 6
Kwaliteit:
6 van 6
Bezorging:
6 van 6
Service:
16-8-2014 - 13:11
Fabian uit Amsterdam
3 van 6
Kwaliteit:
1 van 6
Bezorging:
1 van 6
Service:
11-5-2014 - 03:30
Jamila uit Amsterdam
De koerier kwam zeer laat opdagen, en de koerier had geen wisselgeld bij zich. De service was 0.0 de pizza kwam koud aan en de sauzen die waren niet mee geleverd terwijl ik dit wel mee heb gevraagd! Ik moest zelf bellen naar het restaurant om te vragen waar de koerier blijft! De pizza waren niet slecht. Maar qua prijsverhouding zeer hoog! Voor 1 pizza 20 euro.. Niet normaal maar ja voor mij nooit meer hier bestellen! Slechte restaurant in Amsterdam---
6 van 6
Kwaliteit:
6 van 6
Bezorging:
6 van 6
Service:
10-5-2014 - 13:45
Alex uit Amsterdam
5 van 6
Kwaliteit:
3 van 6
Bezorging:
4 van 6
Service:
25-4-2014 - 04:51
Bora uit Amstelveen
6 van 6
Kwaliteit:
6 van 6
Bezorging:
5 van 6
Service:
23-3-2014 - 01:08
Naomi uit AMSTERDAM
6 van 6
Kwaliteit:
6 van 6
Bezorging:
6 van 6
Service:
18-3-2014 - 19:14
Stjepan uit Amsterdam
One of the best pizzas in Amsterdam. Not even close to the American junk that most pizzerias sell/deliver. And the long working hours are just great.
3 van 6
Kwaliteit:
1 van 6
Bezorging:
3 van 6
Service:
27-2-2014 - 04:04
Francois uit AMSTELVEEN
Pizza was koud en na 1h20! Geen tip voor een vertraging van meer dan 30 minuten.
5 van 6
Kwaliteit:
5 van 6
Bezorging:
5 van 6
Service:
11-1-2014 - 19:54
Joachim uit Amsterdam
6 van 6
Kwaliteit:
4 van 6
Bezorging:
5 van 6
Service:
31-8-2013 - 19:30
Jack uit Amsterdam
3 van 6
Kwaliteit:
3 van 6
Bezorging:
3 van 6
Service:
23-6-2013 - 00:43
Roos uit Amsterdam
1 van 6
Kwaliteit:
1 van 6
Bezorging:
1 van 6
Service:
6-6-2013 - 05:08
Stan uit Amsterdam
Nooit gekomen, nooit wat gehoord, en na klacht bij JustEat zou dit restaurant contact opnemen met me, maar dit is nooit gebeurd. Zeer slecht en teleurstellend!
PAGINA 1 / 6