JUST EAT gebruikt cookies om bestellingen te verwerken, de gebruikservaring te verbeteren en om onze dienstverlening en marketing te verbeteren. Door verder te surfen en op een van de links op onze website te klikken ga je hiermee akkoord. Als je wilt, kun je de cookie-instellingen te alle tijden aanpassen. Meer informatie over cookies vind je in onze cookie policy

247 Pizza

H.J.E. Wenckebachweg 53h, Amsterdam  1096
Keukens:
Pizza-Italiaans, Italiaans
Bezorgen | Afhalen
(149 recensies)
4,24 ster(ren) van de 6

Recensies van 247 Pizza


Datum
Naam / Plaats
Beoordeling
1 van 6
Kwaliteit:
1 van 6
Bezorging:
1 van 6
Service:
13-3-2016 - 00:51
Yasmin uit Amsterdam
Had to wait 1 hour and a half for a pizza, guy didnt even come up because he found no parking spot, which is unfortunate but bothering. Pizza arrived frozen, medium size was actually a babypizza, and we ordered vegetarian but pizza had prosciutto on. Worse than this could have been harder, hardly recommend to avoid it.
4 van 6
Kwaliteit:
2 van 6
Bezorging:
1 van 6
Service:
26-2-2016 - 23:27
Stefan uit Amstelveen
5 van 6
Kwaliteit:
5 van 6
Bezorging:
5 van 6
Service:
10-2-2016 - 00:05
Astrid uit Amsterdam
1 van 6
Kwaliteit:
1 van 6
Bezorging:
1 van 6
Service:
31-1-2016 - 14:06
Michael uit 4k
After an hour I rang they hadn't made it as needed confirmation.. waited another 2 hours to be told they had no drivers. AVOID AT ALL COSTS. when really have the munchies these guys will let you down !
3 van 6
Kwaliteit:
5 van 6
Bezorging:
1 van 6
Service:
24-1-2016 - 03:59
Gwen uit amsterdam
1 van 6
Kwaliteit:
1 van 6
Bezorging:
1 van 6
Service:
10-1-2016 - 13:15
Scott uit Amsterdam
The delivery was one hour over the maximum estimated time from the restaurant. When I called there was no sympathy or apologie for them being terrible at their chosen profession. The pizza which did eventually come was clearly not made with love. A joke of a pizza shop..
5 van 6
Kwaliteit:
4 van 6
Bezorging:
5 van 6
Service:
9-1-2016 - 01:03
Julia uit Amsterdam
2 van 6
Kwaliteit:
2 van 6
Bezorging:
4 van 6
Service:
28-11-2015 - 03:45
Joella uit Amsterdam
3 van 6
Kwaliteit:
1 van 6
Bezorging:
3 van 6
Service:
22-11-2015 - 01:14
Siobhan uit Amstelveen
1 van 6
Kwaliteit:
1 van 6
Bezorging:
1 van 6
Service:
7-11-2015 - 06:18
Renee uit Amsterdam
Om 6:19 bestelling geplaatst, om half 8 nog niet ontvangen. Geen gehoor gekregen toen ik 4x had gebeld.
5 van 6
Kwaliteit:
6 van 6
Bezorging:
6 van 6
Service:
18-10-2015 - 15:58
Makino uit Amstelveen
5 van 6
Kwaliteit:
2 van 6
Bezorging:
5 van 6
Service:
13-10-2015 - 12:44
Nino uit Amsterdam
Duurde erg lang anderhalf uur. Maar pizza was erg lekker. Wel duur..
1 van 6
Kwaliteit:
1 van 6
Bezorging:
1 van 6
Service:
19-9-2015 - 12:30
Jessica uit Amsterdam
Pizzas took 2 hours and 15 minutes to arrive (45 minutes announced) AND they were cold, they do NOT pick up the phone when you try to enquire about where your food is. Avoid ordering there if you intend to actually receive the food you ordered or just like eating your pizzas warm.
4 van 6
Kwaliteit:
4 van 6
Bezorging:
5 van 6
Service:
6-9-2015 - 23:40
Jelle uit DIemen
1 van 6
Kwaliteit:
1 van 6
Bezorging:
1 van 6
Service:
29-8-2015 - 13:42
Alyssa uit Den Haag
Bestelling heb ik geannuleerd na bijna 2 uur wachten. Ik heb drie keer gebeld en elke keer werd er gezegd dat hij binnen 20 minuten zou komen. Restaurant heeft zelf geen contact gezocht om te zeggen dat het druk was. Restaurant eigenaar heeft zich ook niet verontschuldigd voor de slechte service.
6 van 6
Kwaliteit:
6 van 6
Bezorging:
6 van 6
Service:
22-8-2015 - 00:29
Fabian uit Amsterdam
4 van 6
Kwaliteit:
6 van 6
Bezorging:
6 van 6
Service:
10-8-2015 - 01:56
R.Isrie uit Amsterdam
3 van 6
Kwaliteit:
3 van 6
Bezorging:
3 van 6
Service:
20-7-2015 - 02:02
Judy uit willem de zwijgerlaan
Not bad .
3 van 6
Kwaliteit:
6 van 6
Bezorging:
5 van 6
Service:
1-7-2015 - 22:12
Sally uit Amsterdam
Sneller bezorgd dan aangegeven tijd.
1 van 6
Kwaliteit:
1 van 6
Bezorging:
1 van 6
Service:
17-5-2015 - 22:45
Cecilia uit Htel Service Apartments
Niet opgegeven en tevredenheid niet gegeven .
1 van 6
Kwaliteit:
1 van 6
Bezorging:
1 van 6
Service:
28-4-2015 - 13:16
Keith uit Amsterdam
Food never came. Waited 3 hours before giving up and ordering Dominos. Would give zero stars if I could. :(
1 van 6
Kwaliteit:
1 van 6
Bezorging:
1 van 6
Service:
11-4-2015 - 14:03
Tessie uit Amsterdam
De pizza is nooit aangekomen :(
5 van 6
Kwaliteit:
6 van 6
Bezorging:
5 van 6
Service:
3-4-2015 - 21:49
Andrea uit Amsterdam
1 van 6
Kwaliteit:
1 van 6
Bezorging:
1 van 6
Service:
24-1-2015 - 02:20
Lukas uit Amstelveen
Dik 1/2 uur te laat. Pizza was lauw op zijn best. Dit was de laatste keer dat ik hier bestelde.
1 van 6
Kwaliteit:
4 van 6
Bezorging:
3 van 6
Service:
16-1-2015 - 23:14
Efsevios uit Amsterdam
The delivery was fast and the service was ok but it was the worst pizza I've ever had. Cardboard with tomato sauce and old vegetables!
PAGINA 1 / 6