JUST EAT gebruikt cookies om bestellingen te verwerken, de gebruikservaring te verbeteren en om onze dienstverlening en marketing te verbeteren. Door verder te surfen en op een van de links op onze website te klikken ga je hiermee akkoord. Als je wilt, kun je de cookie-instellingen te alle tijden aanpassen. Meer informatie over cookies vind je in onze cookie policy

247 Pizza

H.J.E. Wenckebachweg 53h, Amsterdam  1096
Keukens:
Pizza-Italiaans, Italiaans
Bezorgen | Afhalen
(122 recensies)
4,58 ster(ren) van de 6

Recensies van 247 Pizza


Datum
Naam / Plaats
Beoordeling
1 van 6
Kwaliteit:
1 van 6
Bezorging:
2 van 6
Service:
3-12-2014 - 17:47
Rob uit Amsterdam
4 van 6
Kwaliteit:
4 van 6
Bezorging:
4 van 6
Service:
16-10-2014 - 17:44
Margaret uit Amsterdam
Pizza crust was a bit like cardboard but overall a nice experience.
5 van 6
Kwaliteit:
5 van 6
Bezorging:
6 van 6
Service:
9-9-2014 - 22:44
Fabian uit Amsterdam
6 van 6
Kwaliteit:
6 van 6
Bezorging:
6 van 6
Service:
16-8-2014 - 13:11
Fabian uit Amsterdam
3 van 6
Kwaliteit:
1 van 6
Bezorging:
1 van 6
Service:
11-5-2014 - 03:30
Jamila uit Amsterdam
De koerier kwam zeer laat opdagen, en de koerier had geen wisselgeld bij zich. De service was 0.0 de pizza kwam koud aan en de sauzen die waren niet mee geleverd terwijl ik dit wel mee heb gevraagd! Ik moest zelf bellen naar het restaurant om te vragen waar de koerier blijft! De pizza waren niet slecht. Maar qua prijsverhouding zeer hoog! Voor 1 pizza 20 euro.. Niet normaal maar ja voor mij nooit meer hier bestellen! Slechte restaurant in Amsterdam---
6 van 6
Kwaliteit:
6 van 6
Bezorging:
6 van 6
Service:
10-5-2014 - 13:45
Alex uit Amsterdam
5 van 6
Kwaliteit:
3 van 6
Bezorging:
4 van 6
Service:
25-4-2014 - 04:51
Bora uit Amstelveen
6 van 6
Kwaliteit:
6 van 6
Bezorging:
5 van 6
Service:
23-3-2014 - 01:08
Naomi uit AMSTERDAM
6 van 6
Kwaliteit:
6 van 6
Bezorging:
6 van 6
Service:
18-3-2014 - 19:14
Stjepan uit Amsterdam
One of the best pizzas in Amsterdam. Not even close to the American junk that most pizzerias sell/deliver. And the long working hours are just great.
3 van 6
Kwaliteit:
1 van 6
Bezorging:
3 van 6
Service:
27-2-2014 - 04:04
Francois uit AMSTELVEEN
Pizza was koud en na 1h20! Geen tip voor een vertraging van meer dan 30 minuten.
5 van 6
Kwaliteit:
5 van 6
Bezorging:
5 van 6
Service:
11-1-2014 - 19:54
Joachim uit Amsterdam
6 van 6
Kwaliteit:
4 van 6
Bezorging:
5 van 6
Service:
31-8-2013 - 19:30
Jack uit Amsterdam
3 van 6
Kwaliteit:
3 van 6
Bezorging:
3 van 6
Service:
23-6-2013 - 00:43
Roos uit Amsterdam
1 van 6
Kwaliteit:
1 van 6
Bezorging:
1 van 6
Service:
6-6-2013 - 05:08
Stan uit Amsterdam
Nooit gekomen, nooit wat gehoord, en na klacht bij JustEat zou dit restaurant contact opnemen met me, maar dit is nooit gebeurd. Zeer slecht en teleurstellend!
3 van 6
Kwaliteit:
2 van 6
Bezorging:
4 van 6
Service:
3-6-2013 - 22:46
Fabian uit Amsterdam
1 van 6
Kwaliteit:
1 van 6
Bezorging:
1 van 6
Service:
10-4-2013 - 03:41
Laura uit Amsterdam
They never bothered to deliver our food, or pick up the phone when we tried to contact them.
2 van 6
Kwaliteit:
3 van 6
Bezorging:
4 van 6
Service:
16-3-2013 - 00:52
Tim uit Amsterdam
Fijn dat ze laat open zijn. Maar de pizza was niet fantastisch en de bezorgtijd was meer dan een uur.
5 van 6
Kwaliteit:
6 van 6
Bezorging:
4 van 6
Service:
2-11-2012 - 22:39
R.Isrie uit Amsterdam
Saus vergeten maar verder niet erg.
6 van 6
Kwaliteit:
6 van 6
Bezorging:
6 van 6
Service:
21-7-2012 - 19:09
Fabian uit Amsterdam
1 van 6
Kwaliteit:
1 van 6
Bezorging:
1 van 6
Service:
10-6-2012 - 22:57
Miriam uit Amersfoort
6 van 6
Kwaliteit:
6 van 6
Bezorging:
6 van 6
Service:
5-5-2012 - 04:14
R.Isrie uit Amsterdam
5 van 6
Kwaliteit:
4 van 6
Bezorging:
4 van 6
Service:
4-5-2012 - 22:46
Luis uit Amsterdam
6 van 6
Kwaliteit:
6 van 6
Bezorging:
6 van 6
Service:
26-4-2012 - 04:00
R.Isrie uit Amsterdam
3 van 6
Kwaliteit:
5 van 6
Bezorging:
5 van 6
Service:
15-4-2012 - 05:17
Bo uit utrecht
5 van 6
Kwaliteit:
6 van 6
Bezorging:
6 van 6
Service:
8-4-2012 - 02:54
Amira uit Amsterdam
PAGINA 1 / 5